Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Autisme amb Futur organitza un maridatge solidari amb Torres i Xerigots

Autisme amb Futur organitza un maridatge solidari amb Torres i Xerigots

Es farà el 24 de novembre a la nau Alfons XIII, al carrer Comerç número 21 de Vilafranca i valdrà 30 euros per persona

El 24 de novembre l’associació de suport a famílies i persones amb Trastorn de l’Espectre Autista, Autisme amb Futur organitza un maridatge solidari de la mà de Fundació Família Torres i Xerigots. Serà un maridatge de quatre vins i vuit formatges conduït pel propi equip de Xerigots i de Família Torres.

L’esdeveniment tindrà lloc a les 20h a l’emblemàtica nau Alfons XIII, el celler original de Família Torres situat al carrer Comerç 21 de Vilafranca i tindrà un preu de 30 euros per persona. Tota la recaptació anirà destinada íntegrament a Autisme en Futur. Gràcies al suport del Banco Mediolanum, l’entitat doblarà la xifra recaptada. Les entrades es poden adquirir aquí: https://entradium.com/es/organizers/associacio-autisme-amb-futur

Actualment, l’associació que treballa per a la inclusió i la millora de la qualitat de vida de les
persones amb autisme, dona servei a més de 100 infants i ofereix suport a 300 famílies en els seus dos centres, un a Vilafranca i un altre a Vilanova i la Geltrú.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: