Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Vehicle d’Ocasió tanca amb la venda d’un 20% més de vehicles que la darrera edició

Aquest cap de setmana el recinte firal de la zona esportiva de Vilafranca acollia una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió, la 31ena ja.

Jaume Nicolàs, representant de l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca, que és l’entitat que organitza la Fira, valorava l’edició d’aquest cap de setmana de manera molt positiva. Diumenge a la tarda, tot just abans de tancar la fira feia una primera aproximació a les xifres, apuntant que a falta de tancar algunes operacions aparaulades, s’havien venut 180 unitats. Un 20% més que l’edició anterior.

En els concessionaris les sensacions també van ser bones durant tot el cap de setmana. En David és comercial a Hyundai, i explicava dissabte poc després d’obrir, que ja havien tancat algunes vendes.

El preu és un dels grans al·licients que busquen els compradors, com apunta des de Remm Guitart en Miquel, un dels comercials de la marca.

Els visitants a la fira són en bona part de fora de Vilafranca. Venen diferents municipis del Penedès, com per exemple la Cristina Suárez, de Vilanova.

Molts dels compradors s’acosten buscant bàsicament vehicles amb etiqueta ECO, com el Roger Parera, de Sant Llorenç d’Hortons, o el Lucas Soler de Barcelona.

Les bones sensacions en general del funcionament de la Fira les tenia també el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Joan Manel Montfort. Recordava que aquesta edició s’ha tornat a fer en les dates normals, i que el fet que el 50% dels vehicles que es venen vagin fora de la comarca els referma en seguir donant suport a la fira.

Normalment la fira acull més visitants al llarg del dissabte, i es dona també el fet que hi ha qui dissabte s’informa de les diferents ofertes, i acaba tancant la compra diumenge en una segona visita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: