Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La reindustrialització de Robert Bosch finalitzarà el mes d’abril, quan obri la planta de GCR

Dimecres es va reunir la taula de reindustrialització de Robert Bosch coordinada des del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, on s’ha apuntat primers d’abril com a data d’obertura de la nova planta.

Segons ha comentat el Conseller Comarcal de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Manel Montfort, ens trobaríem ja en la recta final d’aquest llarg procés que culminarà de cara a l’abril quan està previst que comenci a treballar la nova planta de GCR Group dedicada al reciclatge de plàstic.

Montfort ha recordat que es tracta d’una inversió de 70 milions d’€, que ha d’assegurar que una seixantena d’antics treballadors de Robert Bosch puguin optar de manera preferent a ser contractats per aquesta nova empresa.

Recordem que aquest desembre passat ja es va aprovar el pla urbanístic que ha de permetre el creixement futur d’aquesta planta; i que també ja s’han aconseguit tots els permisos de l’Agència de Residus, de l’Agència Catalana de l’Aigua, dels Bombers o de l’Ajuntament entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: