Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca celebra dissabte i diumenge el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme

Vilafranca celebra dissabte i diumenge el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme

Dissabte s’ha previst una jornada divulgativa, i diumenge un seguit d’actes més festius per tal de conscienciar sobre el Trastorn de l’Espectre Autista.

El 2 d’abril és el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme. Des de l’associació ‘Autisme amb futur’ i l’Ajuntament de Vilafranca han preparat un cap de setmana amb activitats de conscienciació que s’iniciaran dissabte 2 d’abril amb la IV Jornada pel Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme organitzada juntament amb el centre ‘Fem Camí’. En horari de 10 del matí a 2 del migdia, la sala Zazie del Casal acollirà la jornada on hi haurà xerrades en primera persona, donant veu a famílies i persones adultes amb TEA, també s’exposaran els recursos i serveis de la comarca i es presentarà UnimTEA de l’Hospital Sant Joan de Déu, així com exemples de bones pràctiques al territori.

Diumenge 3 d’abril tindrà lloc l’anomenada Festa de l’Autisme a la rambla de Sant Francesc. Hi haurà espectacles, tallers i diferents activitats per a totes les edats i sobretot per a tota la família. La festa s’iniciarà a les 11 del matí i finalitzarà a les 2. A les 12 del migdia aproximadament hi haurà el pregó a càrrec del nedador i medallista paralímpic vilafranquí, Toni Ponce.

Aquest any el lema escollit és “Un feliç viatge per la vida” amb el que es vol fer comprendre a la societat les necessitats del col·lectiu de persones amb autisme per poder arribar a tenir una vida simplement ‘feliç’.

‘Autisme amb futur’ compleix 10 anys i aplega ja més de 200 famílies entre Penedès i Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: