Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han entregat els Premis Creajove 2022

L’auditori de l’edifici de l’Enològica ha acollit aquest dijous l’acte de lliurament de premis del Concurs Creajove 2022, que ha estat presidit pel regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, Joan Manel Montfort, acompanyat pels membres del jurat.

El Creajove té caràcter anual i s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari de la comarca. Monfort destacava la importància del projecte.

En aquesta edició, s’han presentat al concurs 60 candidatures, 13 en la categoria de projectes empresarials i 47 en la categoria d’idees de negoci.

La Carlota Xaus, la Laia Tenorio , la Gala Mora, la Nora Urpí i l’Eva Moreno de l’escola Sant Ramon de Penyafort han guanyat el premi a la ‘Millor Idea creativa’ per ‘Heath-Help’.

L’Èric Beumala, el Ferran López i el Jan Guixeras de l’Escola Montagut han estat premiats com a ‘Millor idea relacionada amb l’enoturisme’ per Routeat.

La Haizea Atxaga de l’Escola Jacient Verdaguer, ha estat guardonada com a ‘Millor idea relacionada amb l’economia social’ pel projecte ShareWork. El Jan Carvalho, de l’Institut Milà i Fontanals, amb ‘Exchange’ ha rebut el premi a la ‘Millor idea relacionada amb la sostenibilitat’.

En la categoria de ‘Millor Projecte Empresarial’ es va premiar a la Mireia Creixell de l’IES El Foix per la idea de ‘Beetle Land Festival’.

El lliurament de premis s’ha fet únicament amb els guanyadors per evitar aglomeracions. Des de l’Ajuntament esperen que l’any vinent ja es pugui recuperar el format habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: