Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Creajove 2020 ha finalitzat amb l’acte de lliurament de premis als projectes presentats

La 18ena edició dels premis s’han fet en un format més reduït, després que s’hagués d’anul·lar el passat mes de març.

L’edifici de l’Enològica ha acollit aquest dimarts l’acte de lliurament de premis del Concurs Creajove 2020 amb la presència del regidor de promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, acompanyat de membres del jurat dels premis.
Aquest acte es feia habitualment al mes de març, però enguany es va haver d’ajornar pel COVID-19. Des del Servei de Promoció Econòmica s’ha volgut fer un reconeixement al treball fet per l’alumnat de secundària durant aquest curs escolar, presentant les serves candidatures al concurs, amb un acte de petit format.
Aquest projecte va posar-se en marxa en el seu moment amb la finalitat d’incentivar la cultura emprenedora entre els joves. Té caràcter anual i s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari de la comarca. Enguany hi han participat un total de 483 alumnes en 23 tallers impartits en 12 centres educatius.
Enguany s’han presentat un total de 84 candidatures. 74 en la categoria “Millor idea de negoci” i 10 en la categoria “Millor projecte empresarial”.
Aquest 2020 s’han premiat 4 projectes en l’apartat de ‘Idea de negoci més creativa’. Concretament ‘SLEPPY PILLOW’, un coixí equipat amb diversos sistemes que faciliten la conciliació del son a persones que pateixen problemes d’insomni. Idea presentada per Thais Terraza i Erika Soler de l’Escola Vedruna-Sant Elies. ‘JAKAVIA’, un rellotge amb capacitat per emmagatzemar medicació amb un sistema que recorda al pacient quan l’ha de prendre. Idea presentada per Malú Murrugarra, Joao Morales, Jordi Serret i Jùlia Leiva de l’Escola Sant Ramon de Penyafort. ‘EDUPRÈSTEC’, una App que fomenta la reutilització de llibres de text i les relacions entre alumnes de diferents nivells acadèmics d’un centre educatiu. Idea presentada per Aleix Bosch, Oriol Mas, Etna Bel, Jan Ramírez i Vicenç Carbó de l’IES Eugeni d’Ors. I ‘PROCARBCN “GLOBAL CYCLING EXPERIENCE”, un mallot per a ciclistes que porta incorporat a l’interior un sistema d’airbag que s’activa quan hi ha una caiguda. Idea presentada per Raimon Carrillo de l’Escola Intermunicipal del Penedès.
Finalment en la categoria de ‘Millor projecte empresarial’ s’ha premiat ‘AVENTURES AL LABERINT’, un espai a l’aire lliure en forma de laberint tematitzat on s’ofereixen activitats orientades a infants de 0 a 6 anys amb les seves famílies. Projecte presentat per Carmen Salcedo, Carlos Puerto, Jordina Grau i Iratxe Vega de l’Escola Intermunicipal del Penedès.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: