Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 400 joves han participat en el Concurs Creajove que ha premiat 5 treballs

El Creajove es va posar en marxa fa 19 anys amb la finalitat d’incentivar la cultura emprenedora entre els joves del Penedès.

Aquest dijous, a l’auditori de l’Enològica, s’han lliurat els guardons del Concurs Creajove 2021. El Creajove té caràcter anual i s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari de la comarca en els quals enguany han participat un total de 399 alumnes en 19 tallers impartits en 10 centres educatius de l’Alt Penedès. En l’edició d’enguany s’han presentat a concurs un total de 104 candidatures. D’aquestes, 89 han participat en la categoria ‘Millor idea de negoci’ i 15 candidatures ho han fet en la categoria ‘Millor projecte empresarial’. En la categoria de ‘Millor idea de negoci’ han estat premiats 4 treballs, un d’ells és l’anomenat ‘Rootsiqué’ de l’estudiant de 4t d’ESO al Milà i Fontanals, Noa Reviejo. Es tracta d’un reproductor sensorial per treballar les emocions a través de la música.

El treball guanyador en la categoria ‘Millor projecte empresarial’ és ‘La cuca de llum,’ una companyia de teatre negre que ofereix serveis dirigits a llars i centres educatius per treballar i reforçar valors socials a les aules. El projecte ha estat fet per Magdalena Rovira, Martí Pérez, Asma Tamssret, Rafaela Cortés i Carla Reina, estudiants del cicle superior d’Educació Infantil a l’Escola Intermunicipal del Penedès. En Martí Pérez creu que és un projecte que podria tenir una sortida a nivell empresarial.

El lliurament de premis s’ha fet, a diferència d’altres anys, únicament amb els guanyadors per evitar aglomeracions i ha estat presidit pel regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, Joan Manel Montfort, acompanyat pels membres del jurat. Monfort destacava l’èxit d’aquesta edició. Amb aquest acte clou el Creajove’21, un programa promogut pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, que es va posar en marxa fa 19 anys amb la finalitat d’incentivar la cultura emprenedora entre els joves del Penedès.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: