Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Corrandescola reuneix l’alumnat de 5è de cinc escoles de Vilafranca al voltant de la glosa

El curs passat, la Corrandescola es va haver de fer telemàticament. Per això el retorn a l’escenari d’aquest any era molt esperat.

Aquest divendres al matí ha tingut lloc a l’Auditori la novena edició de la Corrandescola. La trobada va reunir l’alumnat de cinquè de cinc escoles de Vilafranca: Cristòfor Mestre, Baltà i Elias, Mas i Perera, Estalella i Graells i Vedruna – Sant Elies. Els nois i noies havien treballat prèviament la glosa a l’escola i durant la matinal han pogut posar en pràctica el que havien après amb l’acompanyament del músic Marcel Casellas i la glossadora Berta Llos.

Corrandescola és una activitat interescolar que es fa des de fa nou anys a Vilafranca amb l’objectiu de treballar multitud d’aspectes, entre els quals musicals i lingüístics, que són molt útils per als nens i nenes.

El curs passat, la Corrandescola es va haver de fer telemàticament. Per això el retorn a l’escenari d’aquest any era molt esperat.

La matinal s’ha clos amb molta participació dels nois i noies, que s’han anat animant a mesura que transcorria la Corrandescola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: