Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Basílica de Santa Maria es va omplir de gom a gom per homenatjar Josep Badell

una persona entregada a la música al llarg de tota la seva vida i la seva família i amics han volgut retre-li homenatge.

Aquest diumenge la Basílica de Santa Maria acollia un homenatge a Josep Badell que va morir el 21 de març de 2020 a l’edat de 78 anys. Es tractava d’una persona entregada a la música al llarg de tota la seva vida. La família i amics volien retre-li un homenatge, però la pandèmia ho va impedir i per això l’acte es va celebrar finalment aquest cap de setmana. El seu germà, Joan Badell, estava emocionat de veure tant gent que l’estimava.

Josep Badell va ser cofundador de l’Espinguet, del grup d’havaneres Xaloc, director i cantaire d’El Coro, de la Coral del Centre Excursionista del Penedès o de l’Schola Gregoriana de Vilafranca. L’acte va constar de dues parts, primer una pregària i desprès un reconeixement personal i musical.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: