Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les clíniques dentals es recuperen de la pandèmia amb un increment de pacients

Les restriccions han propiciat que els pacients s’animin a fer tractaments més complexos i de llarga durada. La mascareta, segons les clíniques, hi ha tingut força a veure.

Amb l’esclat de la pandèmia, les clíniques dentals van haver de tancar com també ho van fer altres serveis. Una de les primeres dificultats que es van trobar és que no disposaven d’equips de protecció individual per poder fer la seva feina. De manera progressiva han anat recuperant l’activitat i, fins i tot, atenen més pacients que abans. A Salut Dental Penedès van afrontar la situació com un repte, es van reinventar i adaptar a les circumstàncies comprant els equips necessaris i reconvertint els horaris dels treballadors en dos torns de jornada intensiva. Asseguren que han sabut gestionar la situació de manera satisfactòria. Ara bé, també apunten que aquests mesos les anul·lacions són més habituals que abans de la pandèmia. Ho explica el seu director Joan Badell.

D’altra banda, les restriccions han propiciat que els pacients s’animin a fer tractaments més complexos i de llarga durada. La mascareta, confessa Badell, hi ha tingut força a veure. Una altra de les clíniques que ha notat un increment de pacients i d’activitat ha estat la de l’Albert Rodríguez.
Rodríguez es mostra satisfet pel bon ritme de treball. Després del tancament obligat per la pandèmia, patia que els pacients tinguessin por de tornar al dentista. No ha estat així.

Les clíniques dentals han demostrat que són espais segurs i que es du a terme un protocol molt estricte per evitar el contagi de la covid19.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: