Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les fotos de Badell i Bach, a la sala de presidents i caps de colla de Cal Figarot

Les fotos de Joan Badell i Toni Bach a la sala de caps de colla i presidents dels Castellers de Vilafranca han estat descobertes.

L’acte de descoberta de les fotos tenia lloc aquest divendres a la tarda a Cal Figarot. Les fotos de Joan Badell i Toni Bach ja es poden veure al costat de la resta de presidents i caps de colla que han tingut al llarg de la seva història els Castellers de Vilafranca.

El president i el cap de colla actuals, Sisco Benet i Carles Mata, van exercir d’amfitrions de l’acte, que va servir als seus predecessors per fer balanç del seu mandat i agrair el suport del seu equip i les seves famílies en aquesta etapa.
Joan Badell.

Els dos coincidien a apuntar que és un honor per ells figurar en aquesta sala amb els seus predecessors.
Toni Bach.

L’acte s’ha celebrat a les portes dels dies de festa major, coincidint amb el bateig casteller, i ha permès mantenir d’alguna manera el «caliu casteller» en un any en què, a causa del coronavirus, l’activitat castellera està pràcticament paralitzada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: