Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comença la preinscripció per a tots els ensenyaments de P3 a 4t d’ESO per al curs vinent

Comença la preinscripció per a tots els ensenyaments de P3 a 4t d’ESO per al curs vinent

Vilafranca és zona única a primària, mentre que a secundària hi ha una zona d’influència en alguns municipis de la comarca que tenen així els mateixos punts per optar als centres vilafranquins.

Aquest dilluns s’ha iniciat el període de preinscripció per al curs 2022-2023 per sol·licitar plaça a les escoles en els diversos nivells de l’educació infantil de segon cicle i l’educació primària. Pel que fa a l’educació secundària obligatòria, el període de preinscripció per al curs vinent començarà aquest dimecres 9 de març. En tots dos casos, les sol·licituds es podran presentar fins al dia 21 de març.

La preinscripció per al curs 2022-2023 serà completament telemàtica per segon any consecutiu. El Departament d’Educació de la Generalitat disposa del portal preinscripcio.gencat.cat en què les famílies poden trobar tota la informació per completar el procés. També es pot trobar informació concreta de l’oferta educativa de Vilafranca a educacio.vilafranca.cat/escolaritzacio.

De cara al curs vinent, es manté a Vilafranca el mateix nombre de grups a P3 que per al curs actual: 11 als centres públics i 7 als centres concertats. La novetat és la reducció de ràtios que passarà a ser de 20 alumnes per aula en els centres públics, mentre que en la resta continuarà sent de 25.

Pel que fa a 1r d’ESO, les ràtios es mantindran a 30 alumnes per aula com fins ara i els instituts públics es preveu que disposin de 3 grups més que els del curs actual mentre que els centres concertats mantindran els mateixos que en l’actualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: