Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cicle de tallers d’orientació laboral i millora de l’ocupabilitat a Vilafranca

Cicle de tallers d’orientació laboral i millora de l’ocupabilitat a Vilafranca

S’han organitzat quatre sessions que volen donar eines als participants per millorar les seves opcions de trobar feina.

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca desenvoluparà aquest cicle adreçat a persones aturades inscrites als serveis locals d’ocupació, cofinançat entre l’Ajuntament i la Diputació, dins del seu Catàleg de Serveis de l’edició 2022.

El primer taller és ‘Estratègies pràctiques per a una autocanditatura eficaç’, i permetrà als participants treballar la seva autocandidatura en funció dels objectius professionals i les necessitats de les empreses. Està programat pels dies 4 i 5 d’abril en modalitat virtual.

El segon taller, previst pels dies 11 i 12 de maig en modalitat presencial, es titula ‘Defineix el teu objectiu professional a través del joc i adaptem-nos als canvis del mercat laboral’. La tercera activitat prevista és el taller presencial ‘Scape Room: Entrenem la Selecció Grupal’ que tindrà lloc el dia 1 de juny. I el quart i darrer està previst per el mes d’octubre amb el títol ‘Com ser seleccionat a INFOJOBS!’.

El període de preinscripció per a aquests tallers és obert i s’ha de fer online a través de la pàgina web ocupacio.vilafranca.cat. Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb l’Oficina Municipal de Treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: