Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Big Draw torna a treure l’art al carrer, en aquesta ocasió al voltant dels sentits

Entitats i col·lectius vinculats a l’art plantejaven sis tallers gratuïts i oberts a tothom en diferents punts de la vila.

Amb el lema ‘Dibuixar amb els sentits’, l’esdeveniment internacional Big Draw tornava a omplir els carrers d’art i creativitat en la seva vuitena edició a Vilafranca aquest dissabte a la tarda.

A la plaça Jaume I, l’Institut Milà i Fontanals explorava l’art de la col·laboració i la sorpresa a través del dibuix al taller L’art revelat.

En un altre espai de la plaça, davant del Palau Baltà, la il·lustradora del col·lectiu Gargot Muntsa González oferia la possibilitat de descobrir el nostre propi «món interior».

Un altre dels tallers proposats en el marc del Big Draw era el de l’escola d’art Arsenal al Claustre dels Trinitaris, que permetia als participants evocar la seva pròpia percepció dels sentits.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Àngels Dalmau, parlava de la bona resposta de participació al voltant del Big Draw.

Per la seva part, la regidora d’Educació i Turisme, Gemma Romeu, explicava que el Big Draw és una manera més de dinamitzar Vilafranca d’una forma transversal.

Fundada l’any 2000 a Londres, The Big Draw Festival és una organització d’educació artística que promou el llenguatge visual i el dibuix com a eina per l’aprenentatge, l’expressió i la creativitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: