Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Xerrada-taller per aprendre a estalviar en els subministraments energètics a l’Escorxador

Xerrada-taller per aprendre a estalviar en els subministraments energètics a l’Escorxador

La sessió es farà a l’Escorxador de Vilafranca, el proper 4 de març a les 7 de la tarda, amb la intenció d’ajudar a conèixer com reduir el consum energètic i estalvia en les factures.

El proper dilluns 4 de març, a les 7 de la tarda, es farà a l’Escorxador una xerrada taller per aprendre com estalviar en els subministraments energètics. Es tractaran aspectes pràctics com ara el tipus de contracte energètic i com optimitzar-lo, com i quan cal utilitzar els aparells que necessiten energia per reduir el cost de la factura o quines actuacions es poden fer a l’habitatge per reduir el consum energètic.

Qui vulgui participar en el taller, pot portar les darreres factures dels seus subministraments energètics, per tal de poder-les analitzar i estudiar-ne el marge de millora. A la sessió, també s’explicaran els requisits per accedir al Bo Social elèctric, un descompte que s’aplica a la factura de la llum a consumidors vulnerables, i que pot anar del 25% al 80%. S’hi poden acollir les llars amb pocs recursos econòmics, les famílies nombroses, si algun membre de la llar rep l’IMV i, en funció dels ingressos, les famílies monoparentals i les persones pensionistes.

El taller anirà a càrrec de Jesús Moix, de l’Escola d’Energia de la Fundació Naturgy. L’espai web de Vilafranca Energia recull més informació sobre aspectes d’estalvi i generació energètica, i també podeu consultar-hi els diversos ajuts existents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: