Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 5 de març tindrà lloc la Sant Silvestre vilafranquina ajornada al desembre

La cursa manté el recorregut previst fa dos mesos i ja no tindrà cap mena de restricció pandèmica

En els darrers dies s’han obert les inscripcions per participar en la sisena edició de la Sant Silvestre vilafranquina, una cursa que va quedar ajornada en les seves dates habituals, el dia dels innocents, per culpa de la darrera onada de COVID i les restriccions vigents en aquell moment. La nova data és el proper dissabte, 5 de març.

Serà una una Sant Silvestre com la de tota la vida, però en una data mai vista. Pel que fa al recorregut, de 5km, es manté el mateix que al desembre, amb sortida i arribada davant l’Institut Nou 2, al barri del Molí d’en Rovira.

Al ser una cursa nocturna, també s’ha endarrerit l’hora d’inici, ara que els dies comencen a tenir més hores de llum: la cursa absoluta començarà a les 20h. La infantil de 500m serà a les 18h, i la d’1km, un quart d’hora més tard.

L’objectiu de la organització és poder arribar a una xifra d’entre 150 i 200 participants. Les inscripcions ja estan obertes, tenen un preu de 9 euros i es poden formalitzar a través de la plataforma weevens. L’enllaç es pot trobar al web del Club Atletisme Vilafranca: cavilafranca.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: