Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bons resultats pel Mugendo Vilafranca a l’Open del Mediterrani 2022 a Gavà

El poliesportiu de la Sagrada Família de Gavà ha estat l’escenari de l’Open del Mediterrani 2022, un esdeveniment d’arts marcials amb participació d’escoles i dojos de tota Espanya.

Enguany. entre les 40 escoles de arts marcials participants. hi havia presència del Mugendo Vilafranca.

Pel que fa a la representació vilafranquina, molt bons resultats. En l’apartat d’adults: Laura Garcia, campiona en formes musicals, i Nit Pérez, 3ra clasificada en semi-contact. Victòries en light contact per Guillem Morón, Sergi Tamargo, Ángel Arroyo i Genís Ramos, i sotscampionat en aquesta categoria per a Pol Rota.

També dos campions en kick light, en aquest cas, amb Àlex Martínez i Delia Carulla. Carulla, recordem, vigent campiona de Catalunya en aquesta categoria i que també es va imposar en el darrer Open Espanya del 2021.

En l’apartat infantil, 3r lloc per Iris Jodar en formes musicals i primer lloc per Carla López. Dani Cardenete va sortir campió en la classe de no contact, i Pau Martí sotscampió. També sotscampionat, però en la categoria semicontact, per a Dani Perea.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: