Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte, IV Memorial Laura Gil al Pavelló de la Gamba

En la seva quarta edició, el Memorial Laura Gil esdevé el torneig d’arts marcials Open del Penedès. L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 16 de desembre, de 9 a 14h.

El IV Open del Penedès (Memorial Laura Gil) és un torneig d’arts marcials obert a totes les modalitats que té l’objectiu de fomentar l’esport al territori penedesenc. Està organitzat per l’Associació Japo 99, una entitat sense ànim de lucre amb finalitats socials. L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 16 de desembre, de 9 a 14h, al Pavelló de la Gamba, a la zona esportiva de Vilafranca del Penedès.

Japo 99 ha signat un conveni amb la WAMAI (World Amateur Martial Arts International) per portar el campionat a Vilafranca del Penedès durant els propers quatre anys, amb els beneficis que suposa per a la ciutat acollir un torneig a nivell de tot Catalunya.

L’Associació Japo 99 vol retre homenatge i preservar la memòria de la Laura, filla, família i amiga de les persones fundadores de l’entitat, qui va morir l’any 2017 als 18 anys en un accident de trànsit. L’entitat es vol dedicar a projectes socials, culturals, humanitaris i comunitaris. Des de l’organització de campionats esportius que fomenten el treball en equip, els valors de l’esforç, la superació personal i el respecte mutu, a projectes de col·laboració amb menjadors socials. El nom respon al sobrenom ‘Japo’, amb el qual el pare de la Laura i president de l’entitat s’hi referia per la seva gran afició a la cultura manga, i el 99 és el seu any de naixement.

En l’actualitat, Japo 99 patrocina un equip de Wabol, futbol inclusiu per a persones majors
de 70 anys i persones amb discapacitat intel·lectual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: