Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mugendo ha acollit una classe antibullying i de defensa personal de la mà de Javier Sáenz

Javier Sáenz és el director tècnic nacional de Mugendo Espanya. Alumnes de totes les edats van assistir a aquesta masterclass celebrada dissabte al matí.

En els darrers temps fer front a problemàtiques com el bullying o la violència masclista s’han tornat una lluita diària de moltes persones. El local de Mugendo Vilafranca ha estat l’escenari d’una masterclass de defensa personal de la mà de Javier Sáenz, director tècnic nacional de Mugendo.

Alumnes de totes les edats habituals de Mugendo Vilafranca van assistir a una classe que també buscava fomentar un aprenentatge en educació i valors.

Durant la sessió Sáenz també estava acompanyat per Pedro Gil, sensei del gimnàs vilafranquí. La defensa personal es fonamental per a persones en situacions compromeses, però també és un aspecte important per l’autoestima i la confiança d’un mateix. Javier Sáenz també comentava que, tot i que pugui semblar difícil, la confiança també s’entrena.

Al currículum de l’instructor d’aquesta masterclass, Javier Sáenz, també destaca haver-se proclamat tricampió del món de Light-Contact, Full-Contact i Kick-Boxing Professional, a més d’exercir com a entrenador de lluitadors professionals d’arts marcials mixtes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: