Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El martinenc Pol Retamal, millor atleta català 2022

El velocista ha rebut el reconeixement de la Federació Catalana després de la seva brillant temporada a l’aire lliure l’any passat. Xènia Benach, premiada pels seus rècords de 60 i 100 metres tanques.

L’esforç i els èxits de la darrera temporada s’han vist recompensats per a Pol Retamal, que aquest passat dissabte rebia el guardó a millor atleta català del 2022 en la Festa de l’Atletisme Català. Una gala en la qual també va brillar la vilafranquina Xènia Benach, que rebia reconeixements pels rècords de Catalunya en 60 i 100m tanques.

Pel que fa a Retamal, la seva gran actuació al llarg de la temporada passada als Campionats d’Espanya, on es va endur el títol estatal de 200m llisos, ha estat un dels motius de pes per rebre aquest reconeixement.

A banda del campionat d’Espanya de l’any passat a Nerja, el martinenc també feia mèrits per participar al Mundial, però finalment circumstàncies alienes a ell no li permetien prendre part en la seva prova estrella, sí en els relleus. Enguany és un dels atletes més en forma i confia en treure’s aquesta espineta el mes d’agost al Mundial de Budapest.

La gran generació d’atletes al Penedès segueix donant grans notícies i tot apunta a que el futur pot continuar sent molt esperançador. La pista de la zona esportiva s’està convertint en una de les millors pedreres de l’atletisme nacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: