Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adrià Domènech, protagonista en el descans del Casal – Salou

El jugador vilafranquí, format al Casal, va rebre un reconeixement de l’entitat i va assistir a l’inauguració d’un mural amb la seva imatge, situat a un dels fons del pavelló

El vilafranquí Adrià Domènech, jugador format a la pedrera del Casal, va protagonitzar un moment molt especial en el descans del partit de dissabte contra el Salou. El jugador, actualment a les files del Prat, filial de l’històric Joventut de Badalona, va rebre el guardó CASAL projecció que li atorgà el club vilafranquí.

Durant l’homenatge també es va destapar un graffiti del jugador, que a partir d’ara serà testimoni dels partits jugats al Joan Marquès, des d’un dels fons del pavelló. Domènech, ala-pivot de 19 anys, també té experiència internacional a les categories inferiors de la selecció espanyola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: