Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els centres escolars intenten mantenir al màxim la normalitat malgrat la Covid

La represa del curs després de les vacances de Nadal en plena sisena onada està sent molt complicada, amb canvis en el protocol, molts casos positius i dificultats per cobrir baixes.

El degoteig constant de casos positius de coronavirus ens està fent anar de bòlit en molts àmbits de la nostra vida. Als centres escolars, la represa del curs després de les vacances de Nadal en plena sisena onada està sent molt complicada, amb canvis en el protocol, molts casos positius entre alumnat, professorat i altres professionals i dificultats per suplir les baixes.

A l’escola Dolors Piera es troben ara amb un 25% de la plantilla fora del centre i sense la seguretat de poder cobrir les baixes.

La directora, Carme Ayllón, explica que la pressió sobre els equips directius amb tota aquesta situació és molt gran i que se suma també a tot el cansament acumulat durant dos anys de pandèmia.

A l’escola Montagut també van registrant nous casos de Covid dia a dia i corroboren la gran dificultat del moment.

En el cas del Montagut, que és concertada, han de cobrir les baixes amb els recursos humans que tenen al seu abast.

En aquest escenari tan complicat, escoles i instituts agraeixen la comprensió de les famílies i intenten mantenir al màxim la normalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: