Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca busca tancar la primera volta sense perdre cap partit

En cas de guanyar el Taradell, l’equip de Toni Porta acabaria la primera volta sense sumar cap derrota en 11 partits. Ara mateix el Vilafranca és líder en solitari del grup sud de l’OKLliga Plata

Després de la victòria per 3-1 contra l’Alpicat, el Patí Vilafranca encara la darrera jornada de la primera volta del campionat, i les sensacions no poden ser millors. Líders invictes, amb 7 punts d’avantatge sobre el segon classificat, que és el Taradell. Precisament, els d’Osona són el rival d’aquest cap de setmana (dissabte, 20h), en un partit que marca l’equador de la lliga.

La setmana passada els vilafranquins van viure una autèntica batalla per la victòria a la Poliesportiva contra l’Alpicat, un partit que no va quedar sentenciat fins els últims segons de joc. Aquest dissabte, nou duel contra un dels equips de la zona alta.

En els dos últims partits, dues derrotes pel Taradell: abans d’acabar l’any, un contundent 7-1 contra l’Alpicat i el darrer cap de setmana, per 5-3 contra el Sant Cugat. Tot i aquesta ratxa de resultats, el Taradell és un del equips més potents i regulars de la categoria. Cal apuntar que l’any passat militaven a la màxima categoria, a l’OKLliga.

A les files del Taradell, un dels noms propis de l’hoquei patins, com el veterà Dani Rodríguez, als seus 37 anys. Ara mateix, tercer màxim golejador del grup sud de l’OKLliga Plata.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: