Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CUP i Lluita Internacionalista han organitzat una xerrada sobre el sector del metall a Cadis

A l’acte hi va intervenir Diego Rodríguez de Gracia de la Coordinadora de Trabajadores del Metal de la Bahía de Cádiz.

Aquest dissabte passat es va celebrar un acte a L’Escorxador de Vilafranca amb el títol de ‘La vaga del metall de Cádiz des de dins’ en el que va parlar Diego Rodríguez de Gracia de la Coordinadora de Trabajadores del Metal de la Bahía de Cádiz. Un conflicte entre la patronal i els treballadors que portava quasi un any de desavinences i que va esclatar el passat mes de novembre en una vaga indefinida que va durar 8 dies i que va tenir moments de durs enfrontaments. L’acte estava organitzat per la CUP i Lluita Internacionalista dins d’un seguit de xerrades que volen donar llum a problemes que queden amagats.
Diego Rodríguez va titllar de manipuladors als sindicats CCOO i UGT i va dir que la lluita va estar protagonitzada per els treballadors i no pels sindicats. L’arrel del conflicte se situa en les condicions laborals i salarials i sobretot per la gran precarietat en el sector del metall a Cadis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: