Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’encesa dels llums dona el tret de sortida a les festes de Nadal a Vilafranca i els Monjos

A Vilafranca aquest 2021 l’acte d’encesa de les llums es va vestir amb una acció teatralitzada que va servir per omplir la plaça de la Vila de persones amb ganes de començar les festes nadalenques.

A la capital de l’Alt Penedès enguany l’encesa dels llums de Nadal s’ha vestit d’un espectacle teatralitzat que ha ajudat a donar-li més presència, i a fer que fos força la gent que divendres a la tarda es va acostar fins a la plaça de la Vila per tal de participar-hi. Quan va ser el moment, al balcó de l’Ajuntament va aparèixer un personatge que era l’encarregat de dinamitzar l’acte, i que va conduir l’espectacle fins que amb la participació de l’alcalde Pere Regull es va fer l’encesa oficial dels llums de nadal de Vilafranca.

El regidor de promoció econòmica, Joan Manel Montfort, apuntava que aquest any s’havia fet un pas més per donar rellevància a aquest acte i acompanyar l’inici de les festes nadalenques incorporant elements propis de la vila com la cançó que s’ha estrenat enguany.

Una cançó que els infants de les escoles de la Vilafranca han estat aprenent aquestes darreres setmanes, i que divendres es va poder sentir per primer cop.

En el cas de Santa Margarida i els Monjos, l’encesa es va fer la setmana passada amb els follets de la llum un any com a protagonistes.

A banda dels follets, en l’encasa hi participen també nens i nenes del municipi que, després d’un sorteig, són els encarregats de prémer el botó que engega els llums i la decoració a la façana de l’Ajuntament.

Després del Nadal de l’any passat marcat per les restriccions de la pandèmia, enguany el programa d’actes del període de festes és més ampli i amb novetats rellevants com la casa del tions. L’alcaldessa, Imma Ferret, espera que tot es pugui desenvolupar amb normalitat i recuperar l’essència dels nadals de tota la vida

Com a complement a l’encesa de llums, en aquesta jornada inaugural del Nadal als Monjos també es va poder veure l’espectacle de màping a la façana de l’Ajuntament preparat per a l’ocasió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: