Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté una persona per robatori amb violència i intimidació

La Policia Local va detenir divendres al matí una persona com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació al centre de Vilafranca.

A les 6h del matí, el cos policial va rebre la trucada d’un paradista de la plaça de Sant Joan informant que una dona acabava de patir un intent de robatori per part de tres homes joves que haurien fugit en direcció a la rambla de Sant Francesc.

La immediatesa d’aquesta trucada va permetre a l’agent que rebia la trucada visionar les càmeres de videovigilància i observar els tres individus acostant-se per l’esquena a una altra persona amb una clara intenció d’assaltar-la.

Amb aquesta informació, una patrulla es va adreçar a la rambla de Sant Francesc i va sorprendre els tres joves que van fugir corrent. La Policia Local va detenir un dels tres joves, que és reconegut com reincident. De les altres dues persones que van fugir, els agents en van reconèixer un que, no va poder ser interceptat, però figura a les diligències per poder ser detingut quan sigui localitzat.

La víctima del robatori va ser traslladada per una altra patrulla de Policia Local a l’hospital comarcal on va ser atesa, se li va recollir la denúncia i posteriorment va ser acompanyada al seu lloc de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: