Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fàbrica de Joguines del Patge Raimon ja ha obert les seves portes als més petits

Les entrades van quedar exhaurides el passat 24 de desembre.

Aquest dilluns era el primer dia de visites a la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon. El patge Raimon vol ensenyar un any més als infants la seva Fàbrica de Joguines, el lloc màgic d’on surt tot allò que la canalla demana als Reis d’Orient. Després de tants anys de secrets compartits, al patge Raimon li fa il·lusió que els nens i nenes coneguin aquest espai que ningú ha vist mai, un lloc on els divertits personatges que treballen a la fàbrica s’encarreguen d’ordenar totes les cartes que han enviat les nenes i els nens als Reis d’Orient, i d’organitzar les comandes perquè la nit de reis cadascú rebi el seu regal. A més de la tasca que fan el patge i els seus ajudants aquests dies, el servei de Cultura de Vilafranca també ha tingut força feina per ajudar a obrir la fàbrica un Nadal més. Tal i com explica la tècnica de Cultura, Victòria Claver, malgrat la situació sanitària han aconseguit tirar-ho endavant un any més.

Segons Claver, la Fàbrica de Joguines és un espai segur atès que se segueixen les mesures sanitàries pertinents: ús de mascareta, distàncies i el temps que els grups passen dins de l’espai és mínim. Cada cop, hi ha més famílies que s’apropen de fora de Vilafranca i comarca. És el cas de la Sònia Muñoz i l’Iris Serrano.
Dins de la Fàbrica les famílies poden veure com es treballa per a que estigui tot a punt pel repartiment de regals a totes les cases de Vilafranca la nit de Reis. Tal com explica Claver, allò que passa dins la fàbrica és similar a altres anys però amb algunes variacions.
Com és habitual, les entrades s’han exhaurit ràpidament. L’any passat es van esgotar el dia 30, mentre que enguany el 24 de desembre ja no en quedava cap disponible. Per això la Toñi, el Jan, el Pol i l’Hèctor es van afanyar per a no quedar-se sense.

Les visites a la fàbrica continuen fins el 4 de gener. Per motiu de les obres que s’estan realitzant al carrer del Comerç, enguany la rebuda i l’accés a la Fàbrica de Joguines es fa pel carrer Cortina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: