Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El segon any de la Fàbrica de joguines del Patge Raimon ha tancat amb un balanç satisfactori

Aquest any la fàbrica obria matins i tardes i gairebé triplicava l’oferta d’entrades amb un total d’entrades a la venda de 6.131. Al final se’n van vendre 5.335, és a dir un 87%.

Just durant les darreres sessions de la Fàbrica, el dissabte passat, el cap del departament de Cultura de l’ajuntament de Vilafranca, Àngel Hom, feia un balanç positiu dels resultats, sobretot els darrers dies amb més públic. Respecte al fet d’haver cobrat una entrada Hom assenyala que ha servit per donar-li el valor que es mereix aquesta activitat.
A més també destaca que el resultat final, entre l’escenografia, els actors i l’espai, dóna un resultat que ha estat ben valorat per tot el públic.
El cert és que els nens i nenes i els seus familiars sortien satisfets d’haver visitat la fàbrica de joguines del patge Raimon. Com ho explicaven la Foix i la Montse, acompanyades dels seus fills.
Els primers dies no es van omplir totes les sessions, per això no s’han venut totes les entrades. Les sessions dels tres darrers dies, els 2, 3 i 4 de gener, es van omplir. Les entrades van quedar exhaurides el dia 1 de gener.
Respecte a la procedència dels visitants, un 69% eren de Vilafranca, un 22% de la resta del Penedès i un 9% d’altres indrets de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: