Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja s’han venut prop del 90% de les entrades a la fàbrica de joguines del Patge Raimon

La fàbrica de joguines del patge Raimon continua amb plena activitat i estarà oberta fins aquest dissabte, 4 de gener.

Després de tants anys de secrets compartits, al patge Raimon li fa il·lusió que els nens i nenes coneguin aquest espai que ningú ha vist mai. I vol que el puguin visitar tants infants com sigui possible.
L’Ajuntament de Vilafranca decidir repetir la Fàbrica de joguines del patge Raimon, engegada l’any passat, enguany amb diverses novetats organitzatives. Bàsicament incrementant l’horari també als matins, oferint 6.160 places respecte les 2.600 de l’any passat, i les inscripcions es poden fer en línia.
La Fàbrica de Joguines va obrir les seves portes el dies 27 de desembre i també ha obert els dies 28, 29 i 30. Aquest dijous també obre i ho farà també divendres i dissabte amb un total de 154 passis amb 40 places per a cadascun.
L’espectacle està recomanat a infants majors de 3 anys.
Una novetat aquest any ha estat que s’ha de pagar entrada. El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, explica que es va donar el cas l’any passat que s’havien fet reserves que al final no es van cobrir, i amb l’entrada es vol garantir l’asistència.

El preu de les entrades és de 4.5€ els adults i 2.5€ els infants amb màxim de 8 infants i 2 adults per compra.
El regidor apunta que no han rebut cap petició de gent que per una qúestió econòmica no pugui assistir-hi i destaca que ja s’han venut prop del 90% de les entrades.

La durada aproximada de la visita és de 20 minuts. Els grups són d’un màxim de 40 persones .
A la Fàbrica de les Joguines hi haurà una gran bústia per als infants que vulguin deixar la seva carta per als Reis d’Orient.
També s’adverteix als visitants que tot allò que es viu dins de la Fàbrica de Joguines és secret. Per no trencar la màgia no està permès fer fotografies durant la visita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: