Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona acollida de l’espai Insòmnia en el seu primer Nadal a Vilafranca

L’espai Insòmnia, on s’han fet cues per entrar, ha estat molt ben rebut, i les entrades per a la Fàbrica de Joguines es van esgotar dimarts.

Aquest espai a Cal Monsarro, al centre de Vilafranca, s’ha incorporat aquest Nadal a l’oferta cultural d’aquestes festes. Una proposta diferents que està tenint una bona acollida, com explica la tècnica de Cultura de l’Ajuntament Victòria Claver.

Insòmnia obre els matins d’11 a 2/4 d’1 del migdia i a les tardes de 2/4 de 6 a 2/4 de 8. L’entrada és lliure, però s’ha de fer de manera esglaonada i respectant les mesures de mascareta, distància i ús de gel hidroalcohòlic.

Des de l’Ajuntament recorden que tant l’espai Insòmnia com la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon són espais adreçats als infants, i que per tant es prioritza la seva entrada. En el cas d’Insònia l’accés és lliure; però per la Fàbrica de Joguines calia fer la compra d’una entrada. Ahir però, ja es van esgotar. Claver comenta que enguany, a causa de la situació sanitària s’han posat menys entrades a la venda.

Aquest és el tercer any que la Fàbrica de Joguines ocupa aquesta nau del carrer del Comerç amb la voluntat de fer arribar la màgia dels reis d’Orient i les festes nadalenques als més petits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: