Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos detenen dos homes per sostreure material de camions estacionats a una àrea de servei

El conductor d’una furgoneta implicada, carregada de material sostret, va abandonar-la en marxa enmig de l’autopista fins que va acabar impactant amb la tanca del voral.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia van detenir, el dijous 16 de desembre, un home de nacionalitat espanyola, de 53 anys i veí de Badalona, com a presumpte autor d’un robatori amb força interior de vehicle, conducció temerària, conduir un vehicle amb la pèrdua de vigència i per resistència i desobediència als agents de l’autoritat. Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 4 de la matinada, quan agents de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia es trobaven realitzant un servei de vigilància a les àrees de descans de l’AP-7, concretament a Subirats, i van observar dues persones, amb roba fosca, que en adonar-se’n de la presència policial van saltar d’un remolc estacionat, van pujar a dos vehicles, amb el motor encès i van marxar ràpidament del lloc. Els agents van seguir un dels vehicles escàpol que va conduir de forma temerària, posant en risc la resta d’usuaris de la via, fins que es va sortir de la via i es va impactar contra un mur de contenció en una rotonda. Finalment, els agents van aconseguir detenir el conductor del vehicle tot i que el seu acompanyant va fugir corrents del lloc. Així mateix van comprovar que l’arrestat no disposava de permís de conduir per pèrdua de vigència de tots els punts. Durant l’escorcoll del vehicle els agents van aconseguir recuperar la mercaderia sostreta al camió estacionat a l’àrea de descans, 47 caixes amb maquinetes d’afaitar, bosses de gimnàs i bambes.
En una altra actuació, el dia anterior, cap a les 4 de la matinada, agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van observar una furgoneta, amb la matrícula parcialment tapada amb uns mocadors, en un àrea de descans de l’autopista AP-7, al terme municipal de Subirats. El conductor de la furgoneta en adonar-se’n de la presència policial va emprendre una fugida a tota velocitat del lloc. Els agents van intentar aturar el vehicle però els seus ocupants van abandonar-la enmig de l’autopista, en marxa, i van fugir corrents cap a una zona boscosa propera.
La furgoneta, que va continuar circulant sense conductor, va acabar impactant amb la tanca del voral dret de l’autopista. Els agents van comprovar que a l’interior hi havia 41 caixes d’aixetes de bany i de cuina que havien estat sostretes d’un camió estacionat a l’àrea de descans de Subirats. Al dia següent, gràcies a les gestions d’investigació, es va detenir el conductor del vehicle a Sant Sadurní d’Anoia, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força interior de vehicle.
L’arrestat va passar a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Vilafranca del Penedès, el qual va decretar la seva llibertat provisional amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: