Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els infants de 0 a 3 anys han d’estar acompanyats mentre es distreuen amb pantalles

Les xarxes socials i les pantalles van centrar les reflexions de dues conferències organitzades per el Grup de Mestres de l’Alt Penedès per celebrar el dia del Mestre.

Primer va ser Arcadi Bages amb la conferència titulada ‘La nostra atenció ha estat raptada’, i la segona xerrada va anar a càrrec de la pedagoga Anna Ramis amb la xerrada ‘De 0 a 3, res de pantalles?’, una reflexió sobre l’ús que en fem de les pantalles amb els més petits. Anna Ramis explicava que sobretot amb menors de 0 a 3 cal evitar les pantalles, i si les miren que estiguin sempre acompanyats dels adults.

El punt de partida del Grup de Mestres en l’organització d’aquestes conferències és que les xarxes i les pantalles han irromput amb una força inaudita a casa i a les aules i que cal una reflexió per afrontar els enormes reptes que plantegen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: