Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen els cursos del Pla d’iniciació professional amb una trentena d’alumnes

La regidora d’Educació, Gemma Romeu, visitava els dos grups aquest dilluns al matí i destacava la importància de comptar a Vilafranca amb una formació com aquesta.

Els programes de formació i inserció (PFI) ofereixen als joves que no obtinguin l’ESO, d’entre 16 i 21 anys, una segona oportunitat per reincorporar-se al sistema educatiu cursant estudis de formació professional i assolint competències professionals pel mercat laboral.

Dins del PFI hi ha els cursos del Pla d’iniciació professional, d’Auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica i Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, que arrencaven aquesta setmana amb una quinzena d’alumnes cadascun.

La regidora d’Educació, Gemma Romeu, visitava els dos grups aquest dilluns al matí i destacava la importància de comptar a Vilafranca amb una formació com aquesta i la implicació de l’equip de docents.

Aquests cursos s’imparteixen al recinte de La Fassina i tenen una durada de 1.000 hores, que equival a un curs acadèmic. 180 hores són per a pràctiques en empreses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: