Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP exigeix millores en el transport escolar no obligatori

Lamenta que hi ha situacions de desigualtat que no s’estan solucionant i que molts alumnes es queden sense poder desplaçar-se per criteris poc coherents.

El conseller d’ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Albert Tort, ha dut a terme aquesta setmana una roda de premsa per parlar del Fòrum polític comarcal per a l’Educació a l’Alt Penedès que ha dut a terme la seva tercera edició i dins el qual s’ha parlat novament de la problemàtica del transport escolar no obligatori o per estudis postobligatoris.

El segon repte pendent està relacionat amb el transport per als alumnes de cursos postobligatoris, de Batxillerat i cicles formatius, i assegura que el Departament d’Educació i de Territori es traspassen les responsabilitats i no solucionen el problema, tot i que en són conscients. Ara mateix des del CCAP s’intenten donar solucions.

Albert Tort ha demanat un nou decret de regulació del transport escolar perquè el que hi ha en l’actualitat és del 1996 i apunta que ara mateix cada dia es transporten més de 1.700 alumnes entre municipis perquè on viuen no tenen centres educatius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: