Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xell Montserrat escollida a l’Assemblea de Representants del Consell per la República

La regidora d’Educació de l’Ajuntament ha estat la novena més votada dels 40 candidats de la circumscripció única de càrrecs electes.

En les recents eleccions que es van celebrar a finals d’octubre per escollir els membres d’aquest ens, la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca ha estat escollida en els cens dels càrrecs electes. Xell Montserrat ha obtingut 6791 vots dels 22.216 emesos en la circumscripció única per a càrrecs electes. Això fa que hagi estat la novena persona més votada entre els 40 candidats que han resultat escollits.

Montserrat espera poder aportar dels de l’Assemblea de Representants el seu esforç per fer realitat la República catalana.

D’altra banda, s’escollien també 81 ciutadans que es presentaven en les diferents circumscripcions per tal de donar representació territorial a l’assemblea. D’entre aquest, hi ha 4 persones en representació del Penedès. Són Toni Albà, de Vilanova i la Geltrú; Mireia Juanola, de l’Arboç; Elisa Farré de Calafell; i Rosa Maria Quintana de Vilanova d’Espoia a la comarca de l’Anoia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: