Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament fa un reconeixement a les empreses que han participat en el projecte Orienta’t

L’acte servia de cloenda de la primera edició d’aquesta iniciativa ‘Empreses que inspiren’, en el marc del projecte Orienta’t adreçat a alumnes de 4t d’ESO.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament, Xell Montserrat, ha presidit l’acte de reconeixement a les empreses que han col·laborat amb el lema ‘Empreses que inspiren’ en el marc del projecte Orienta’t adreçat als alumnes de 4t d’ESO dels centres vilafranquins per tal d’ajudar-los a conèixer les opcions i les realitats del mercat laboral a Vilafranca.

Un projecte que ha vist la seva primera edició aquest curs, de la mà de les fundacions Bertelsmann i Empieza por Educar, i que ha representat tot un repte ja que ha arribat a uns 800 alumnes amb l’Ajuntament fent d’eix vertebrador de les diferents parts implicades.

En el decurs de l’acte s’ha lliurat a les empreses que han col·laborat un diploma de reconeixement.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: