Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca torna a organitzar el cicle de passejades per a la gent gran

Vilafranca torna a organitzar el cicle de passejades per a la gent gran

L’Ajuntament de Vilafranca organitza novament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el cicle de passejades per a la gent gran per promoure l’activitat física i l’exercici per fer salut.

Aquest cicle de passejades es durà a terme de desembre a abril, amb l’objectiu de fomentar l’afició entre la gent gran a realitzar caminades amb regularitat, conèixer espais naturals i fomentar les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural.

Amb motiu de les restriccions per la pandèmia de la COVID19, s’ha retardat l’inici de les activitats i s’han establert noves mesures en el funcionament habitual per tal d’adaptar-se a la situació sanitària.
Les inscripcions a cadascuna de les caminades es podran realitzar durant la setmana anterior a la caminada a la recepció del Complex Aquàtic o a la consergeria del gimnàs municipal Mestre Recasens.

És imprescindible estar empadronat a Vilafranca, disposar del carnet blanc de la gent gran i haver portat prèviament un certificat mèdic conforme el participant pot fer exercici físic.

Enguany Vilafranca del Penedès ha estat encabida en un grup amb 3 poblacions més on es faran trobades. La primera serà a Pineda de Mar l’1 de desembre, la segona serà a Vilafranca el 26 de gener, la 3a a Caldes de Montbui el 9 de març i la darrera serà a Santa Margarida i els Monjos el 6 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: