Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha estrenat l’edifici annex de la Torre medieval de Moja

S’ha estrenat l’edifici annex de la Torre medieval de Moja

La recuperació d’aquest espai ofereix un nou equipament cultural al municipi.

Amb la sessió d’inici aquest curs del Club de Lectura d’Olèrdola, la setmana passada s’estrenava l’edifici annex de la Torre de Moja com a espai polivalent que està a la disposició de l’activitat cultural i lúdica del municipi. Promogut per l’Ajuntament d’Olèrdola, el club compta amb la
col·laboració del Bibliobús i reuneix a 17 lectores. La primera lectura que comparteixen aquest curs és l’aclamat llibre d’Irene Solà ‘Canto jo i la muntanya balla’.

La rehabilitació de l’edifici annex va ser la segona de les tres fases del projecte integral de recuperació de la Torre medieval de Moja. Amb la rehabilitació de l’edifici adossat s’adequaven dues sales d’usos polivalents, amb 111 metres quadrats útils sumant els dos espais, incloent una nova primera planta construïda amb una terrassa des de la qual s’accedeix a la torre.

El portaveu del govern municipal, Jordi Catasús, destaca que amb l’ús de la Torre i de l’edifici annex Olèrdola i el Penedès guanyen un espai singular i únic per a l’activitat cultural.

La distribució dels espais que utilitzarien les entitats s’establirà a partir del trasllat de les dependències de l’Ajuntament a la seu rehabilitada de l’edifici consistorial, a Sant Miquel, després que aquests darrers mesos el Centre Cívic La Xarxa de Moja hagi estat ocupat per serveis municipals a causa de les obres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: