Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació presenta a la comarca els projectes de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social

L’objectiu de la visita era presentar l’avenç dels Projectes Transformadors de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social, de les experiències pilot d’aquests projectes i dels nous recursos que se’n deriven en el marc del proper Catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona.

La diputada de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, va visitar aquest dilluns la comarca acompanyada del diputat de Salut Pública i Consum, Jesús Naharro.

L’acte, que va tenir lloc al Saló de Plens del Consell Comarcal, va servir per exposar 5 projectes transformadors en els que treballa la Diputació i que es fonamenten un cinc prioritats: treballar des de la proximitat, crear una xarxa de municipis lliures de violència masclista, fer un nou model de cures, tirar endavant un nou projecte de serveis socials i engegar projectes vinculats a la infància i a l’adolescència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: