Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta ‘Catalunya, terra de vi’, un llibre que recorre les dotze DO catalanes

El llibre està dividit en 12 capítols, un per cada DO i compta amb textos de diferents autors, orientats a la promoció dels diferents territoris i els vins que s’hi produeixen.

El passat dissabte l’auditori de Vinseum acollia la presentació del llibre ‘Catalunya, terra de vi’ editat per Edicions Andana i que ha comptat amb la col·laboració de l’Incavi i de les dotze denominacions d’origen de Catalunya. La periodista Ruth Troyano va conversar amb alguns dels autors del llibre i la directora general de l’Incavi, Alba Balcells, va cloure l’acte. Balcells es mostrava contenta amb el resultat del llibre.

El llibre està dividit en 12 capítols, un per cada DO i compta amb textos de diferents autors, orientats a la promoció dels diferents territoris i els vins que s’hi produeixen acompanyats de fotografies de Maria Rosa Farré. Conté també una fitxa descriptiva que recull els trets distintius de cadascuna de les Dos i un mapa dels territoris, obra de l’il·lustrador Lluís Masachs.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: