Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Arnabat plega com a regidor de Vilafranca en Comú

Agafarà el relleu la segona persona de la llista, Montse Romagosa.

Després de prop més de 6 anys a la política institucional, com a regidor de Vilafranca en Comú, l’historiador Ramon Arnabat ha anunciat que plega com regidor portaveu de la formació. Agafarà el relleu la segona persona de la llista, Montse Romagosa.
Els comuns exposen que quan es van quedar a les portes del segon regidor a les eleccions del 2019, van pensar en l’opció de fer un relleu a la meitat del mandat. Els estatuts del grup estableixen que les persones poden ostentar el càrrec durant un màxim de 8 anys i han preferit fer el canvi ara per no fer-ho coincidir en un nou mandat.

El relleu s’havia de fer efectiu coincidint amb la meitat del mandat, el maig del 2021. S’ha prorrogat uns mesos per la situació sanitària. Arnabat fa un bon balanç de la seva etapa com a regidor portaveu.

La Montse Romagosa afronta el càrrec com un repte i amb il·lusió.

Arnabat continuarà sent president de Vilafranca en Comú.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: