Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Albiach (Comuns) demana més sensibilitat envers el sector de l’agricultura davant la sequera

La presidenta d’En Comú Podem i candidata dels Comuns a les eleccions del 12M, Jéssica Albiach, ha visitat aquest dijous al migdia Vilafranca.

Després de reunir-se amb Unió de Pagesos, Albiach ha atès els mitjans a la plaça de la Vila i ha posat en valor el sector primari, en tant que element «essencial per a la vida». La candidata dels Comuns ha reclamat preus justos i que es garanteixi la llei de la cadena alimentària, la millora de l’etiquetatge per assegurar la traçabilitat dels productes, així com una reducció de la burocràcia. Sobre la situació de sequera, Albiach ha demanat més sensibilitat envers aquest sector cabdal.

Albiach també ha valorat l’anunci de Podem de no concórrer a les eleccions del 12M i ho ha qualificat com a «acte de generositat i de respecte».

La candidata dels Comuns ha estat acompanyada, entre d’altres, per la regidora Montse Romagosa i per Ramon Arnabat, que ocuparà el número 10 a la llista dels Comuns per Barcelona.

Arnabat ja va ocupar aquest mateix lloc a la llista a les anteriors eleccions però no va arribar a entrar com a diputat al Parlament de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: