Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Comuns presenten l’Orbital Ferroviària, una línia que permetria unir Vilafranca i Vilanova

El diputat al Parlament, David Cid i el candidat penedesenc Ramon Arnabat han presentat les propostes de Comuns Sumar pel 12M, en relació amb la mobilitat sostenible al Penedès i arreu de Catalunya.

Segons el mateix Cid, la màxima prioritat dels Comuns per la pròxima legislatura, en matèria d’infraestructures, passa per Rodalies i la creació, en aquest sentit, de l’Orbital Ferroviària, una nova línia que permetria descentralitzar l’actual xarxa i unir, per exemple, Vilafranca i Vilanova.

El candidat Ramon Arnabat, també ha aprofitat per exposar les principals propostes dels Comuns en la mobilitat al Penedès, com l’arribada de l’R8 (Barcelona) i l’RT2 (Tarragona) a Vilafranca per crear aquesta línia orbital, l’aposta per una estació de trens regionals i la creació d’un eix de mercaderies transversal per reduir-ne el trànsit a Vilafranca i el Vendrell. Pel que fa al transport públic en carretera, la formació política veu necessari una línia de bus que connecti els centres sanitaris del consorci Penedès- Garraf i les quatre capitals de la vegueria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: