Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau recupera la presencialitat en totes les activitats amb la nova programació de tardor

La presentació de la programació de tardor ha servit per comentar les novetats, que a banda del fet que totes les propostes tornaran a tenir públic se centren en l’escenotècnia de la sala de creació.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, ha destacat el fet de tornar a acollir els joves de manera presencial en les diferents activitats, tot respectant les mesures de prevenció de la Covid encara vigents.

L’altre novetat d’aquesta tardor és la nova escenotècnia de la sala de creació, que permetrà a més d’oferir un espai de promoció de la creació juvenil, programar les actuacions de joves artistes emergents.

Per a adolescents de 13 a 17 anys, s’hi ha programat sis activitats formatives i una cartell de propostes de lleure els divendres a la tarda a través dels Happy Fridays. I per a joves de 16 a 30 anys la programació ofereix un total de quinze activitats formatives i temàtiques i les propostes culturals de periodicitat mensual de La Nau de Cooltura. Algunes de les activitats formatives ja s’han iniciat.

Núria Albornà, responsable de La Nau, destacava precisament la represa aquesta tardor de la programació del cicle La Nau Cooltura, que acollirà quatre propostes de joves creadors que són usuaris d’aquest espai.

La primera proposta en aquest espai serà el 16 d’octubre, amb un concert de música electrònica a càrrec de Jade.

La programació es pot consultar al web joventut.vilafranca.cat, on també es poden formalitzar les inscripcions. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció, que tindrà caràcter previ. La confirmació de plaça es rebrà posteriorment des de La Nau.

Serà necessari reservar plaça per assistir als actes. Es podran treure invitacions per assistir en grup o de manera individual, de manera que les ubicacions estaran prèviament assignades i no es podran canviar durant l’acte. La mascareta serà obligatòria en totes les activitats i quan s’accedeixi a l’espai jove s’haurà de passar pel punt de desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: