Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La història del cava torna a ser finalista als Gourmand Awards

La història del cava torna a ser finalista als Gourmand Awards

El llibre de Santi Borrell, ha estat nominat al premi Best of the Best dels 25 anys dels Gourmand Awards en la categoria Wine History.

El volum va ser editat per l’Ajuntament de Sant Sadurní el 2016. Després de diverses cancel·lacions a causa de la pandèmia l’autor del llibre, Santi Borrell, participarà a la cerimònia de lliurament del premi els dies 29 i 30 de novembre a París, on també es lliuraran els premis anuals Gourmand 2020 i 2021 de totes les seves categories, uns reconeixements considerats com els més prestigiosos sobre vins i gastronomia per la seva dimensió internacional. La història del cava va ser escollit com el millor llibre del món per Gourmand el 2016 en la categoria Wine History, i ara té l’opció de rebre el premi del millor llibre publicat durant els vint-i-cinc anys dels premis.
L’autor vol donar les gràcies a les empreses que han col·laborat per superar les cancel·lacions, Gramona i Pere Ventura. Pel viatge i participació definitiva a París de finals de novembre, ha rebut el suport, en part, de Codorniu. També explica que no s’ha rebut cap altre suport de cap institució del sector del cava. La DO Cava, AECAVA i l’INCAVI, van declinar donar suport. L’autor, d’aquesta manera, vol donar per acabada la seva dedicació a l’estudi de la vinya, el vi i el cava del Penedès, després de publicar dos llibres i escriure diversos articles aquests últims anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: