Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FEGP preveu necessitat de més sol industrial en els propers anys al Penedès

El Comitè Executiu de la la Federació Empresarial del Gran Penedès ha fet una valoració dels reptes passats i futurs en ple equador de mandat.

Ara fa dos anys l’actual Junta va guanyar les eleccions de la patronal del Penedès amb una candidatura que volia una participació activa del soci i més transparència sobre l’activitat interna de la Federació. La Federació ha mantingut tots els serveis ben valorats pels socis i ha introduït nous eixos de treball com el procés participatiu amb els socis o un nou equip tècnic. Segons l’entitat , la situació econòmica actual dóna motius de satisfacció d’una banda per una recuperació més ràpida del que s’esperava i un bon creixement de l’ocupació, amb una disminució de l’atur respecte al 2020 del 20,85% a tot Catalunya i per l’altra perquè s’obren noves oportunitats, que venen donades per les activitats intensives en coneixement i tecnologia de vocació internacional que poden apostar per establir-se en llocs amb més qualitat de vida i més qualitat paisatgística. També apunten que un factor que també contribuirà a la millora de competitivitat serà la creació de més sòl per activitat econòmica amb el desenvolupament de Pla Parcial territorial Penedès i el POUM de Vilanova i la Geltrú, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: