Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La coral colombiana Gioviale actuarà a Vilafranca a finals d’octubre

La coral colombiana Gioviale actuarà a Vilafranca a finals d’octubre

El proper dimecres dia 27 d’octubre actuarà a Vilafranca la coral de la ciutat colombiana de Facatativá, ciutat de més de 100.000 habitants, situada a uns 40 quilòmetres al nord-oest de Bogotá.

El concert, d’entrada lliure, serà a l’església de Sant Francesc a dos quarts de nou del vespre i comptarà amb la col·laboració de la Polifònica de Vilafranca. Els colombians, dirigits per Ricardo Piedrahita, interpretaran obres del seu país, com Prende la vela, El alegre pescador o la coneguda Piel canela, entre altres, mentre que la Polifònica, sota la batuta del seu director adjunt Miquel Villalba oferirà una selecció de cançons del món i de polifonia catalana. Aquest acte s’inscriu dins el Festival Corearte, certamen internacional de cors no competitiu, que se celebra a diferents ciutats d’Europa i Amèrica, i en concret cada octubre a la ciutat de Barcelona, amb participants d’arreu del món que actuen a diverses sales de concerts i esglésies de Barcelona i en algunes poblacions de la rodalia, com serà en aquest cas Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: