Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sara Loehr, una vilafranquina d’or

L’atleta vilafranquina, amb una dilatada trajectòria professional, ha sumat un prestigiós i meritori or en els darrers Jocs Paralímpics, fent de guia de la triatleta Susana Rodríguez

La triatleta vilafranquina Sara Loehr ha guanyat la primera medalla d’or per la
comarca de l’Alt Penedès en uns Jocs Paralímpics. Loehr ho va aconseguir fent de guia de la gallega Susana Rodríguez en la prova de triatló de la categoria de discapacitats visuals PTVI B1, en la qual van quedar en primera posició.

Abans de l’inici de la disputa de la prova totes dues partien com a clares favorites a lluitar per aquesta medalla. L’atleta es mostra satisfeta pels resultats obtinguts al Japó. En l’horitzó es troben els Jocs Paralímpics de París del 2024. Loehr comenta que l’equip de Susana Rodríguez li ha confirmat que compten amb ella.

A l’arribar a Vilafranca, Loehr ha rebut un emotiu homenatge per part dels Falcons. L’any 1992 la colla va participar en la inauguració dels Jocs Paralímpics de Barcelona. En l’escenari principal de l’estadi olímpic, els Falcons van realitzar una escala de 9, i Sara Loehr era l’enxaneta. A inicis de setmana la colla va homenatjar a aquesta il·lustre ex-falconera fent una aparició sorpresa a la plaça Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: