Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sara Loehr o Dimitrijs Serjogins, noms destacats de la 10K que torna diumenge a Vilafranca

Núria Gil, Dimitrijs Serjogins, Jaume Leiva, Jaouad Hssini, Gisela Carrión, i Sara Loehr, noms destacats dels 1500 participants de la 10K Vilafranca.

Aquest diumenge Vilafranca acollirà una nova edició de la 10K. 12a edició d’una cursa que novament tornarà a congregar 1500 corredors a la Rambla de Nostra Senyora per gaudir d’una divertida matinal atlètica, cita ineludible del calendari esportiu a casa nostra. Enguany tot fa pensar que serà una festa grossa, amb inscripcions esgotades des de fa setmanes.

Dues voltes a un circuit pla de 5km, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, que portarà els participants pel centre de la vila, passant pels llocs més emblemàtics.

Núria Gil, Dimitrijs Serjogins, Jaume Leiva i Jaouad Hssini seran alguns dels atletes professionals que en prendran part. També destaca la guanyadora de l’any passat, Gisela Carrión, i la vilafranquina Sara Loehr, que ja prepara la nova temporada.

Serà algun dels participants capaç de batre el rècord de la prova? En categoria masculina 29:26 d’Abdessamad Oukhelfen l’any 2020 i en femenina 34:11 de Marta Galimany, l’any 2019. 300 euros de premi en metàl·lic pel nou home, o dona rècord.

Un matí de diumenge marcat per la 10k, que començarà a partir de les 11h. Abans, a les 10h, torn per la Mini 10K, cursa solidària famíliar d’1,3km, que destinarà beneficis a Special Olympics Catalunya, i que ja compta amb prop de 600 inscrits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: