Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’esport de Vilafranca afrontarà nous projectes durant els pròxims quatre anys

Quatre anys donen per a molt, i Gemma Romeu, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca des de fa gairebé dos mesos, ho té ben clar.

La millora de les diverses instal·lacions i estar al costat de les entitats esportives són dos dels principals objectius, però també n’hi ha molts d’altres per endavant.

De moment, des del dia 17 de juny, quan es va constituir el nou ajuntament, s’han dut a terme algunes accions, però la intenció és començar el gruix de treball a partir del mes de setembre.

Fins al moment, ja s’ha sol·licitat al ministeri una subvenció d’uns 300.000€ per renovar els vestidors del pavelló d’hoquei patins, intervenció que es vol ampliar a la resta de pavellons i equipaments esportius. Abans de finalitzar l’any, el Complex Aquàtic també patirà alguna renovació.

El suport i la proximitat amb les entitats també serà un aspecte determinant durant els pròxims quatre anys. De fet, Romeu ja ha realitzat algunes trobades amb associacions esportives de la vila, i en continuarà fent durant les setmanes vinents. De fet, ja s’ha anunciat una partida de 133.000€ en beques per tal de fomentar la pràctica de l’esport tot reduint quotes i beneficiar els esportistes d’alt rendiment.

A llarg termini, diversos projectes en agenda. El principal, aprofitar el futur cobriment de la llosa de la via per instal·lar-hi pistes esportives. Aquesta novetat comportaria, al mateix temps, el cobriment dels pavellons exteriors de la Gamba per tal de condicionar-los.

Finalment, altres temàtiques obertes són el poliment de la pista del pavelló del Firavi, el condicionament de la gespa del camp de futbol o el potenciament de la marca Vilafranca mitjançant vinils a totes les instal·lacions esportives. També, la regidora vol donar continuïtat a esdeveniments esportius de gran importància com la 10K, la Mitja Marató de l’Espirall o el Gravel Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: